Fontos

A fordítás közösségi munka eredménye, amelyhez itt tudsz csatlakozni <https://qgis.org/en/site/getinvolved/translate.html#becoming-a-translator>`_. Ennek az oldalnak eddig a 85.71% részét fordítottuk le.

A QGIS 3.34 dokumentációja

Tipp

A 3.34 hosszútávú kiadásnál újabb verzió dokumentációját keresi? Vessen egy pillantást a tesztelői dokumentációra.

Megjegyzés

A QGIS dokumentációja számos verzióhoz és nyelven elérhető. Ezek megtekintéséhez nyissa ki az oldalsáv alján található QGIS dokumentáció menüt.

Megjegyzés

A dokumentációt az eredeti angol nyelvűből a közösség önkéntesei fordítják Transifexen.

A fordítási munka teljességi szintjétől, függően találkozhat olyan fejezetekkel vagy egész oldalakkal, amik még angolul vannak. Segíthet a közösségnek új fordítások hozzáadásával vagy a Transifexen meglévők átnézésével.

Lefordított dokumentációk jelenleg csak hosszútávú kiadásokhoz érhetőek el, de ezek is alkalmasak arra, hogy megtanulja a QGIS használatát.

Üdvözöljük a szabad és nyílt forráskódú, közösség által irányított GIS szoftver, a QGIS hivatalos dokumentációjában! Amennyiben még nem ismeri ezt a dokumentációt, az alábbi tartalomjegyzék és az oldalsáv lehetővé teszi, hogy könnyen megtalálja az Önt érdeklő témához tartozó dokumentációt. Használhatja a bal felső sarokban található keresőt is.

Az online dokumentáció mellett a QGIS projekt olyan anyagokat is biztosít, amelyeket letölthet offline olvasásra. Ezek az oldalsáv alján található QGIS dokumentáció menüből érhetők el, úgy mint:

Megjegyzés

A QGIS egy nyílt forráskódú, a közösség közreműködői által fejlesztett projekt. A dokumentációs csapat bármikor örömmel veszi visszajelzéseit és segítségét az oktatóanyagok és a funkciók leírásának tökéletesítésében. Ha valamit nem ért, vagy nem találja a dokumentációban, amit keres, jelezze nekünk, hogy jobbá tehessük a dokumentációt:

Tekintse meg az alábbi dokumentumok egyikét.

Felhasználóknak