17.27. Modelele în interfața de prelucrare a loturilor

Atenționare

Atenție, deoarece acest capitol nu este bine testat, vă rugăm să raportați orice problemă; imaginile lipsesc

Notă

Această lecție prezintă un alt exemplu de interfață de prelucrare a loturilor, dar de data aceasta cu ajutorul unui model în locul unui algoritm încorporat

Modelele sunt similare oricărui alt algoritm, ele putând fi utilizate în interfața de prelucrare a loturilor. Pentru a demonstra aceasta, iată un scurtă exemplu în care folosim modelul nostru hidrologic, bine-cunoscut deja.

Asigurați-vă că aveți modelul adăugat la setul de instrumente, apoi rulați-l ca lot. Iată cum ar trebui sa arate dialogul de prelucrare a lotului:

Atenționare

todo: De adăugat imaginea

Adăugați un total de 5 rânduri. Selectați fișierul DEM corespunzător acestei lecții ca intrare pentru ele. Apoi introduceți 5 valori de prag diferite, așa cum se arată în continuare.

Atenționare

todo: De adăugat imaginea

După cum vedeți, interfața de prelucrare a lotului poate funcționa nu doar la rularea aceluiași proces pe diferite seturi de date, dar, de asemenea, și pe același set de date cu parametrii diferiți.

Faceți clic pe OK, după care ar trebui să obțineți 5 noi straturi, cu bazinele corespunzătoare celor 5 valoril de prag specificate.